perjantai 8. marraskuuta 2013

Carmelin bunkkeri

Tämä postaus on ajoitettu.

Aika paljon turistipaikkoja on tullut kierrettyä, mutta välillä sitä haluaa nähdä ja tehdä jotain muutakin. Viime viikonloppuna mietittiin E:n kanssa, että mitähän sitä tällä kertaa tekisi ja minun mieleeni sitten tuli postaus, jonka olin nähnyt aikaisemmin Annikan blogissa. Carmelin bunkkeri näytti hienolta paikalta kuvista katsottuna ja pienen googlettelun sekä E:n kämppäkaverin jututtamisen jälkeen päätettiin, että lauantaina lähdetään katsomaan tuo paikka.

Carmelin bunkkerille mentiin bussilla, jonka kyytiin hypättiin jälleen kerran Passeig de Gracialta, Casa Battlon vierestä. Bussin numero oli 28 ja jäätiin toiseksi viimeisellä pysäkillä kyydistä pois.

Aluksi oltiin kyllä aika hukassa ja ei oikein tiedetty, mihin suuntaan sitä lähtisi kävelemään, mutta lähdettiin sitten vain kävelemään ja päästiin kuin päästiinkin oikeaan paikkaan. Takaisin tullessa kyllä tajuttiin, että jos oltaisiin siitä bussipysäkiltä katsottu ylös päin niin oltaisiin tiedetty samantien, minne mennä.







Paikkahan oli siis ihan törkeän hieno. Ihmisiä siellä ei ollut juuri ollenkaan ja paikka ei taida muutenkaan olla erityisen tunnettu ihmisten keskuudessa - ei paikallisten, eikä turistien. Hiljaisuutta siis riitti ja oli ihana vain istua ja nauttia siitä hiljaisuudesta, kun samalla sai katsoa mielettömän upeita maisemia. Tuonne tulee varmasti lähdettyä uudestaankin ja joskus olisi kyllä hienoa päästä tuonne illalla - kaupungin valot näyttäisi varmaan ihan älyttömän hienoilta.

6 kommenttia:

  1. Vautsi, upeita kuvia! Ja varmasti tietenkin vielä hienomman näköistä oli paikan päällä!

    VastaaPoista
  2. Joo, toi oli kyllä niin hieno paikka, että sanat ei riitä kuvailemaan :) Pakko päästä toisenkin kerran käymään!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että oot löytänyt vinkkejä mun blogista. On kyllä mieletön paikka, josta ei (onneksi) liian moni tiedä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, sun blogista löytyy tosi paljon kivoja vinkkejä! :) Ja niimpä, ihanaa, että täältäkin löytyy joku paikka, mistä kauhean moni ei tiedä, kiva nähä välillä vähä muutakin kuin tätä jatkuvaa ihmisvilinää :D

      Poista
  4. Hyvä laatusia kuvia sulla, ja muutenkin hienoja. Jään seurailemaan :)

    http://alohaanni.blogspot.fi/
    Tässä mun blogi. Oon matkaopas joten kirjoittelen myös matkustelusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan :) Vilkaisin tuota sun blogiasikin, pitää tutustua paremmalla ajalla tarkemmin, mutta kivalta vaikutti! :)

      Poista